SOUTHWEST IOWA LAWYER LEAGUE

2021 ANNUAL SEMINAR

April 29th& 30th, 2021

Holiday Inn Council Bluffs at Ameristar 2202 River Road Council Bluffs, IA 51501

Register NowSchedule of Speakers

The Southwest Iowa Lawyer League (SWILL) is a non-profit corporation organized for purposes of providing continuing Legal Education for Attorneys in Southwest Iowa and Nebraska. This year’s seminar will be April 29th& 30that the Holiday Inn at Ameristar Casino in Council Bluffs. This includes the seminar; buffet lunch on Thursday and Friday. There will be a cocktail reception following Thursday’s final speaker.

The schedule of speakers is subject to change. Approved credits will be posted with the materials and on the website. We really need everyone’s cooperation on getting us their sign-up sheets with payment before the event,

Hours Applied for:

Total Hours Applied For:15
Iowa:
NE.:
Ethics Iowa: 4
Ethics NE.:4
Juvenile: 3

Registration can be sent to:

Southwest Iowa Lawyer League
c/o Bill McGinn, 20 North 16th Street, Council Bluffs, IA 51501

Seminar Rates:

One Day Rate: $150.00
Both Days: $250.00

Registration Form

Schedule Of Speakers

THURSDAY, April 29th, 2021

8:00 – 9:00: Kirk Brumbaugh-Debt- (Fed.-1 hr. Both States)

9:00 – 10:00: Mary Ellis- Psychiatric Medications and Our Kids- (juv/GAL- Family? -2 hr. Both States)

10:00 – 11:00: Mary Ellis- Psychiatric Medications and Our Kids- (juv/GAL- Family?-2 hr. Both States)

11:00 – 12:00: David Bouda MD- Ryan Bouda Presenting- Wellness ( Both States- 1 hr.)

12:00– 12:30: -Lunch-

12:30 – 1:30: Brad Boyem- (Probate-1 hr. Both States)

1:30 – 2:30: Jim Davis- Trial Practice-(criminal 1hr. Both States)

2:30 – 3:30: Mike Dyer- (Ethics 1 hr. – Both States)

3:30 – 4:30: Hon. Susan Larson Christensen- State of the Judiciary (Family- 1hr. Iowa)

5:00- Cocktail Hour-

FRIDAY, April 30th, 2021

8:00 – 9:00: John Hascall& April O’Loughlin- Trial Practice ( -1hr. Both States)

9:00 – 10:00: Tammi, Eric and Judge Bahr- Reasonable Efforts to Prevent Removal-(JUV- 1 hr. Iowa)

10:00 – 11:00: Rich Arnold- (Fam.Law- 1 hr.- Iowa)

11:00 – 12:00: DavidBouda- Lawyer Wellness? ( Ethics- IA. NE. Fed. 1 hr. )

12:00 – 12:30: -Lunch- Iowa Legal Aid-

12:30 – 1:30: Hon. Susan Bazis- (federal- IA- NE- 1 hr.)

1:30 – 2:30: Bob Gast- 4th Judicial District County Administration

2:30 – 3:30: Todd Scott- Minnesota Lawyers Mutual- (ethics- Fed.- IA-NE- 1hr. )